Over ons

About1

 

TamTamTales is een digitaal uitgever, die verhalen uitgeeft, welke zijn geïnspireerd door traditionele volksverhalen uit Afrika. Wij ontwikkelen en publiceren leuke verhalen voor kids wereldwijd. Hiervoor ontwikkelen wij apps, waarbij gebruik wordt gemaakt van een innovatieve manier van verhalen vertellen met verrassende, verborgen animaties voor meer interactie.
Voor het ontwikkelen van deze apps, werken wij samen met boekauteurs, illustratoren, componisten, developers, sound designers, muzikanten en animatoren. De toekomstige generatie groeit op met een tablet in de hand en maakt het daarom een uitstekend hulpmiddel om de rijke cultuur uit Afrika te delen met de rest van de wereld. Met name de dierensprookjes zijn erg leuke verhalen voor kinderen.
Door het combineren van creativiteit, technologie, talent en ervaring, kunnen wij op een leuke manier de bestaande sprookjes verbeelden en animeren, zodat het interessant wordt om ernaar te kijken en te luisteren.
Alle achtergronden, personages en animaties zijn digitaal met de hand getekend door Jean Claude Ngumire (KEZA Studio) en worden aangevuld met professioneel ingesproken stemmen, muziek en geluiden.
Als je thuis kinderen hebt, mag je deze waanzinnige verhalen op je tablet niet missen.

Veel kijk- en luisterplezier !!